Čtvrtý den
Anotace: Pro ženu které jsem ublížil tolik, že zde budu psát věčnost abych jí alespon malinko pofoukal rány
Miláčku dnes je neděle,
já vstávám opět vesele.
Ty ještě právě určitě spíš,
o něčem krásném hezky si sníš.
Já ted už každý den také jen sním,
to co jsem udělal bylo špatné vím.
Však největší štěstí co člověk zažije,
bývá vždy s osobou kterou vroucně miluje.
Chtěl bych už zase vidět tvé tělo na pláži,
chtěl bych už zase laskat tě po tváři.
Jen malinké štěstí chci si ted přát,
obracím se k nebi a jediné žádám,
at jediný den mohu s tebou strávit,
pak půjdu se třeba otrávit.
Chci ale umírat s pocitem štěstí,
že byl zase součástí tebe.
Miluji tě moj vílo, vrat se mi....
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)