Anotace: ...
Zase celé srdce, prosím
z kousíčků mi poskládej.
Já zavřít oči zřejmě musím.
( A ty dál mě podváděj. )
vítej v modru!
05.05.2011 19:32:00 | hašlerka
... nenechej si srdce skládat tím, kdo spálil ho na popel, nechal dým nehasí, pálí, ubližuje, Tvou lásku v Tvé slzy proměňuje ...
24.04.2011 15:11:00 | Bambulka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?