Anotace: Když líbí se vám někdo a vy mu to nedokážete říct,taková ta slabost v kolenou a srdce sevřené...
nejde snad o verse de o to jak si to clovek precte. nemusi tam byt jediny rym a muzes to precist jak basen staci ze to pochopi ten druhy ten komu to ctes
04.05.2007 20:41:00 | Kirsten
Díky za názor, pár básní od Marzi jsem si přečet, ale bohužel mě neoslovily, ty verše jsou na mě moc jednoduchý, mám svůj styl, který se mi líbí a snad i někomu jinému než mě...
02.02.2006 19:42:00 | Souný
Totéž, jen přepsané myšlenky. Nic z toho nevyzařuje, nic mě na tom neláká, nic mi to nedává. Napsat myšlenku, umí každý. Ale udělat z toho verše, které šumí jako moře, hladí jako dívčí ručka, vedou do jiného světa a pálí jako žhavé železo, tak se pozná básník.
Přečti si třeba něco od Marzi nebo Beanwen, abys viděl, jak vypadá báseň.
02.02.2006 11:10:00 | Daniel S.