Jejku, šuměnko... nádherné, není potřeba více slůvek... touhy ve mně vzbuzuješ... sílu snažím se čerpat, samým přemýšlením a přemýtáním už hlava mě bolí, já vím, nic není jednoduché, ale také ne těžké... ST!**** jako vyšité, děkuju za krásné počtení.
25.04.2011 11:45:00 | NikitaNikaT.