Včera večer jsem zdvihnul, co zdvihnul, přímo zaklonil hlavu a ój Velkého vozu jsem spatřil přímo v nadhlavníku... Napadlo mne pár veršů, ale než jsem došel do chýše (kde parkoval mobil), má paměť je cestou vytratila... Tak díky za tyhle sdílené, snad to -M- skousne, že je nečetl sám... |;-)
25.04.2011 19:33:00 | Špáďa
Krásné.))
A chutnat závratě
Prožívat Velké třesky
/ chybíš mi! Proklatě
S Tebou být, je moc hezký… /
25.04.2011 17:55:00 | carodejka