Pátý den
Anotace: Nejnádhernější bytosti tohoto světa, s kterou chci strávit celý zbytek žívota a ještě déle...
Proto co cítím nenacházím slova,
strašně tě miluju chci s tebou být znova.
S tebou jsem anděl co v křídlech tě schová,
má malá princezno, usměj se znova.
Nic pro mne nemá větší smysl,
než tvoje oči a štastná mysl.
Chtěl bych tě k oltáři v tvých šatech vést,
říct ti tam ano a navždy tě snést.
Pouštět ti slunce okýnkem do tváře,
a vidět tvé oči do dáli zařet.
Chtěl bych ti ted tady jen říct,
že budeš vždy žena o které sním.
Nejvíc si z celého srdce přeju žít zase vedle tebe..
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)