živé sny
Anotace: Můžeme milovat své přátele?? Jistě, že ano
Je to jako sen,
prožívat ten den
kdy jsem spolu.
Úžasné jsou Tvé pohledy.
Cítím se jako v nebi.
Máme mnoho společného
je to něco jedinečného.
Nikdo není jako Ty.
Nikdo není jako já.
Nikdo není jako MY.
Jsme originální.
Zakotvil jsi v mém srdci.
Musím na Tebe stále myslet.)
O dnech s Tebou jsem snila,
doufala, že se splní.
A tak se i stalo.
Každý den s tebou je náplní
do mého nudného života.
Tyto živé sny jsou překrásné.
Snad nikdy neskončí.
Na každý den s Tebou se těším.
Všechno kvůli tobě zruším
jen proto, abych Tě zase viděla.
Známe se tak krátce,
a přesto sis získal mé srdce.
Nikdy Tě nechci ztratit.
Začala bych všude bloudit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)