Bez tebe...
Anotace: Jediná minuta bez člověka, kterého milujeme je ubíjející...
Tak jako řádky bez písmen,
tak jako zatoulaný sen,
tak jako touha zlomená,
tak jako láska bez jména,
tak jako slunce bez nebe,
tak přesně se cítím já,
kdykoliv jsem bez Tebe!
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)