Nemá titulek
Nový den
je novou láskou
sklenka s vínem
vzplanu
shořím
horkým slibem
a náhle nemám
co bych dala
když krev buší mezi ňadry
do rytmu
tvé vlastní hudby
Nový den je
novou láskou
s včerejšími šaty
a dnešní ostudou
odcházím
nebe je rudé
kroky se vlní
dostávám strach
z jejich opovržení
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: cevert, drsnosrstej kokršpaněl, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (2)