důsledek lásky
Vnímáš tu chuť těžkých kapek?
Bičují mě za mé city
jež oznámils patřičným úřadům.
Myšlenky mé byly smyty
sny o nás dvou hozeny psům.
Vnímáš tu nechuť sladkého moku?
vnímáš ten oheň bez záře?
vnímáš tu bolest po prvním loku?
vnímáš, co láska dokáže?
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)