"Moje tvář se skrývá za úsměv tmy .."
Anotace: tématem týdne je krev, ale vystihuje i mé pocity :'(
Temnota, která neexistuje.
Tam je nedostatek světla.
Bolest která se zvětšuje
a v mém srdci se rozrostla.
Zabalená v temnotě smutku,
přemýšlela jsem o štěstí.
Přála si přivolat smrtku
a skončit tím své bolesti.
Ve stínu ticha, hledám spásu,
ve hvězdách svítí povzbuzení.
Život mi nabídl už jen trochu času,
nechci cítit krev, změní se v kamení.
Můj život je zahalen v slzách
stejně jako přílivová vlna ..
Duše co potácí se v múzách,
krví po okraj je plna....
"moje tvář se skrývá za úsměv tmy .."
Přečteno 392x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mates.21, Emmelia, Psavec, teniska, hašlerka, Pythonissa__, CULIKATÁ, Jiná, Marcone, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)