Zamotané štěstí
Zamotané štěstí
propletené mezi dlaně
Schoulená láska v koutě
vzpomene si na ně...
Polibek letmý
na rtech ještě zůstal
Byl tak krásně vášnivý
smět tak jeden dostat....
Hladil po vlasech
šeptal něžná slova
Mluvil jen o kráse
že chtěl by ji znova...
Vrátit tu naději
napít se z touhy
Milovat jenom ji
hodiny dlouhý...
Tak nečekej
a nebuď hloupý....
Přečteno 482x
Tipy 24
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bambulka, Niky88, Psavec, hašlerka, Juan Francesco de Faro, Kars, Mbonita, labuť, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)