Vyznání v souznění
Anotace: ...tak mám chuť vypsat své pocity a děje....
Vzal jsi mne do hřejivého víru Lásky
s příchutí vonnou a sladce exotickou
provedls mne tvou druhou domovinou
hrdý jako nikdy dřív a to bez nadsázky.
Toužení po mne,co v očích máš zůstává
pohled Tvůj vše vypovídá...tak jako můj
jsi láva žhavá a já protipól co vyrovnává
v objetí našich těl chvíli stůj....Drahý můj...
Nikdy nic nepřekoná -Nás dva- :-)))
Přečteno 462x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Emmelia, labuť, Psavec, Madanik, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)