Dvě osoby

Dvě osoby

Anotace: nevim co bych k tomu napsala... zas další zážitek, z kterýho sem se musela vypsat

Jsi jako droga, která mě ničí,
ale nikdy s ní nechci skončit.
Myslím, že víš o čem mluvím,
tak bys mě mohl pochopit.

Dvě tváře dvě duše dvě srdce,
ale jedny ústa a ruce
jednou hladí jednou bijí
jednou svádí jednou nadávají

Poté, když se tvé oči změní,
je záhadou jakou tvář mít budeš.
Jednou se milujeme,
jednou je zle.

Dvě tváře - jedny ústa
dvě duše - jedny ruce
dvě srdce...jedno pukne
Autor hulwáttka, 27.04.2011
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel