Vždy, když objevím podobnou básničku, říkám si, že to s náma chlapama ještě není tak zlý, když se krásné dívky kvůli nám tolik souží... Na druhou stranu, nedovedu si představit chlapa, který by stál za takovou oběť. A vzato ještě z jiné strany, s odstupem času se oběť položená na oltář lásky vždy jeví v jiném světle...
02.02.2006 12:33:00 | Bajaja