Prízračná ..
Ani sa nepýta
na ktorej hviezde som
prízračne striebristá
s digitál-účesom
fotke na displeji
vymieňam frizúry
slzami priglejím
bozky naň, tinktúry
vlasovej účinok
znásobím hladkaním
v láske odpočinok
nepoznám, na dlani
srdce tlie v popole
zrnením skončil sen..
zráža ma do kolien
prízračne biely deň
Přečteno 397x
Tipy 26
Poslední tipující: Maryje..., Actafool, Kars, la loba, PIPSQUEAK, James Libustka, slnečnica, CULIKATÁ, Jiná, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)