Kázání lásky
Když usteleš si na mé dlani,
přikrytá hedvábím polibků,
vždycky zvíš, kdo Tvé sny brání,
ostrými hranami silných prožitků.
V Tvých očích ztrácím pohled svůj,
skryt v ozvěnách svatebních nocí,
Ty však ještě nejsi moje, já nejsem Tvůj,
přesto jsme dva bláznivě zamilovaní cvoci.
Nám dvěma nejde pomoci,
ani nás rozdělit.
Káže nám láska.
a oddělit nás...?
...to je srdceryvná otázka
proti čarodějné moci...
Přečteno 389x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, hatlapatla, labuť, Tamara, Mbonita, Jiná, Kett, CULIKATÁ, V.N.Losinský, Marcone, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)