V poslední slze
V poslední slze zrcadlí se tvůj dech,
rajská vůně, přišla s tebou na křídlech.
Ruměnec do syta se rozlévá na tvé líci,
rudou růži svíráš ve svých rtech
a co zbylo mě? Milující vzdech
a v hlavě tvé křivky a permoníci.
Přečteno 462x
Tipy 12
Poslední tipující: Pevya, Lamorte, NikitaNikaT., la loba, Mraveneček, Emmelia, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)