Černobílá
V prvý máj,
bloudila jsi rosou.
Když ztichnul kraj,
viděl jsem tě bosou.
Květy třešní,
cuchaly ti vlásky.
Zastavím den dnešní,
pro štěstí bez nadsázky.
Odlesk hvězd
v očích tvých,
Ach, ten mne sved,
topím se v nich.
Ty jsi moje víla,
příliš něžná.
Ty jsi moje Černobílá,
která hříchy nezná.
Po špičkách
své nožky v rose smáčíš.
Při svíčkách,
mou duši tiše svádíš.
Moje Černobílá,
už jen tebe chci mít.
Hvězdo na zem spadlá,
nech se láskou okouzlit.
Dám všechno,
dám i svojí duši.
Jen řekni prosím jednou,
že tvé srdce buší.
Že nejsi jen mým snem,
že žiješ.
Přísahej, že s dalším dnem,
se mnou tady budeš.
Ach má Černobílá,
slib, že dotknout se tě smím….
….. a pak jsi mě políbila,
jen pověz, pořád ještě sním?
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (0)