Klady vzájemnosti
'
Pojď se mnou!
Do rovin i do strmých strání.
Jistím Tě!
Za krutého mrazu i jarního vlání.
A kdyby skály pukaly,
nastavím jim hřbet.
A projdu celý svět,
kdybys zmizela.
Všude Tě poznám!
Máš znamení má vrytá do čela.
Znám Tvoji vůni
i Tvůj rychlý dech,
znám tvary
všech Tvých světadílů.
A psát chci
po všech možných zdech,
jak šťasten bývám
v jeden každý den,
v pondělí či v pátek,
bez rozdílu.
Hřeje mne,
když záříš štěstím,
že netřeba nám lží
a klamných převleků.
Ze Tvých dlaní získávám svou sílu!
Klady vzájemnosti,
tak zřejmé v každém doteku,
mají chuť lásky
a moc devětsilu.
.
Přečteno 618x
Tipy 39
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Holis, hloubavá, jitka.svobodova, Emmelia, šuměnka, Špáďa, Mraveneček, Tamara, Maryje..., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)