MODRÉ JE NEBE
Anotace: Přeji všem vysněné zážitky! :-)
Pro něhu ve sněhu
nazí a bosí
polibek ušitý
z pár kapek rosy
s doteky křídly motýla
srdce jsem láskou
na chvíli opila
pro tebe pro sebe
korálky navlékám
stříbrnou řekou vesluji
na vlásku prožitku
obrazce maluji
tam srdce dvě tepou
polibky lákají
k vysněným zážitkům
modré je nebe
Přečteno 520x
Tipy 36
Poslední tipující: carodejka, tato22, WAYWARD, Maryje..., jvacl, zelená víla, Mraveneček, Emmelia, střelkyně1, Tamara, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)