..zvedá se povětří..
Zvedá se povětří!
Ty tušíš, co to znamená
Dnes síly nešetřím
tak zpevni ramena
°
A zatni svoje svaly
Chyť si mě do náručí
Na zem Tě klidně svalím
Za to Ti lásko, ručím
°
A pak Tě ochutnám
Ruku dám k horké kůži
Buď svolný ke hrátkám
Myslím, že Ti to dlužím…
°°
Zvedá se povětří!
Jen pro ty silné city
Co toužím rozetřít
Pod Tvoje mužné štíty
°
Co toužím nakupit
Všude, kam dovolíš mi
Pohladit, líbat, pít
A obléknou Tě jimi
°
Oblažit každou část
Uslyšet vzdechy Tvoje
Brát si i třeba krást
A pak se nocí projet…
Přečteno 410x
Tipy 31
Poslední tipující: poustevník Jirka, la loba, casla, NikitaNikaT., TetaKazi, janewe, Mraveneček, Jiná, střelkyně1, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)