Všechno štěstí světa
Ležela na zádech a pozorovala strop svýho pokoje.
Viděla věci, který nikdo jinej neviděl.
Viděla tisíce malinkatejch pavoučků,
odpovědnejch za všechno štěstí světa,
jak se pomaličku spouštěj doprostřed jejího
pokoje
Usmála se a vstala.
Věděla totiž, co nikdo jinej ještě nevěděl.
Věděla, že všechno
dobře
dopadne.
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: Oslice, Bambulka, Fighting Dreamer, Marcone
Komentáře (0)