..rány byly vnímavé k hudbě
a myšlenky se očitily...
:
pokračuj..!
***
Jiří
04.05.2011 14:43:00 | j.c.
Slzám se už neubráním
a kapeník je zcela promáčen,
srdce vede spousty slov
a duše jen přikyvuje...
... že láskoosud není ještě uzamčen.
Beru svůj malý plamínek,
dívám se, jak se třepotá,
je slabí, ale snaží se
z posledních svých sil...
... přitom by stačil jenom kamínek...
... co všechno by jednou pro vždy uhasil.
Kkrůčky našlapuji a jdu cestou
oči zalité slzymi a srdce bolí k nevydržení...
01.05.2011 13:41:00 | NikitaNikaT.