Má cesta letu vedla hodně vysoko,
sedla jsem na srp měsíce a...
... jenom tak kývala nohama,
slzy utírala rukama,
srdce nechala povídat,
duši dolu na chvíli podívat...
... co všechno jsem způsobila.
Byla to noc čarvně kouzelná a poučná.
01.05.2011 13:23:00 | NikitaNikaT.
.
taky řešení (a příjemné)
ale já to psal pro březové koště
jen jsem se trochu zašmodrchal
v minutách s úpravami
a zahučel až do máje
.
01.05.2011 02:34:00 | a_tao