..plamenné květy..
Anotace: včerejší smsková
Krásné ráno má něžná lásko…
Duben už dává květnu dlaň
A až noc oči sváže páskou
Pak ohně všude vzbudí pláň
°
Plamenné květy nebi poví
Svůj příběh v mnoha jazycích
A já též všeptám poutníkovi
Že možná shořím jako vích
°
Že možná vzplanu pro vzrušení
A rozžhavím se v nádechu
Pak ústa moje na rameni
Mu spálí kůži od vzdechů…
Přečteno 403x
Tipy 43
Poslední tipující: mkinka, jvacl, la loba, casla, zenge, V.N.Losinský, Tamara, Dota Slunská, TetaKazi, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)