....přesilné vábení těl,
mě táhne k němu jen,
políbení jsem dostala
a večer bude láskohraní
zatím nám v tom práce brání.
01.05.2011 19:49:00 | Tamara
Tvá slůvka jemně šumí,
však ještě stále bolest...
... ve mě touhou duní.
Tvá slůvka jsou pohlazení,
vzpomínka na chvíle krásné...
... tisíců lásky políbení.
01.05.2011 13:16:00 | NikitaNikaT.
být kormidelník na čtyřveslici
přímý co zná pouze směr
jak pohled na bar přes ulici
kde nenalejí na úvěr
být kormidelník na galéře
v neznámá jak míří místa
úvaha jen o nevěře
láska kde má sídlo čistá
však na pramici beze strachu
bez plachet a kormidel
s pírky o jemnosti prachu
chci do vábení mířit těl
***
Jiří
01.05.2011 11:00:00 | j.c.
..ta je moc krásná..ST
Žádný kmitočet není tak kmitavý
Jako tep dvou spojených těl
V nichž čas se svou mocí oddaně taje…
Až pramice Tvá dopluje k žáru lávy
Nastane spálení země na popel
A zůstane jen část nebeského ráje…
01.05.2011 10:45:00 | Jiná