Máj - lásky čas
Májový čas po roce je tu zas.
Láska je v každičkém z nás.
Májový deštík nás trochu smáčel,
tys se mnou v objetí kráčel.
Na Petřín jsme spolu šli,
pod květy polibky nešetřili.
U sochy Máchy se zastavili,
kytičku k jeho nohám položili.
Potkali jsme mnoho dvojic
v lásce se k sobě tulíc.
Omládli jsme o pár let,
někteří nám mohou závidět.
Lásku, co nevyprchá,
i když si prožila muka.
Před pětadvaceti lety si ji slíbili,
ruku do ruky vložili.
* * * * * * * * * * * * * * *
Krásný máj Vám všem,
ať jste pár či sólo jen.
Květen je čarovný čas,
na každého láska čeká zas.
Přečteno 471x
Tipy 15
Poslední tipující: šuměnka, Jiná, Juan Francesco de Faro, Mbonita, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Marcone, Emmelia
Komentáře (5)
Komentujících (4)