Miluji........
Anotace: ....momentky dnešního dne.....láska je láska.....
Tvé ruce miluji i něžné rty
v mém srdci jseš jen Ty.
Nedokáži správně říci
co srdce mé k Tobě cítí.
Miluji a hlavu mám v oblacích,
ocitám se v lásky závratích.
Srdce křičí běž
ať tělo je tam též.
V oblacích s milým mým,
povznést se nad starosti pozemský.
Miluji Tvé doteky jako samet,
stále na mé kůži jsou.
Krev vře mi v žilách a rty tiše řvou,
utrhni ten květ,nedbej na přitažlivost zemskou.
S tebou je mi krásně,
je to, jak psát básně.
Řádky plné něhy,
jak spojit dva vzdálené břehy.
Vždy budeš mít místo v srdci mém
v čase dobrém i v tom zlém.
Přečteno 596x
Tipy 40
Poslední tipující: casla, Emmelia, Jiná, James Libustka, vodnař, poustevník Jirka, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Juan Francesco de Faro, EM EM, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)