Bolavé jsou Tvé řádečky... někdy jsou věci jináč... přeju Ti, by to bylo jenom dočasné...
05.05.2011 06:24:00 | NikitaNikaT.
...
řekneš jen slovo,
to slovo bude ... láska ...
a pomoc teď není jiná
než slovem a časem zacelit
/ránu, co její jizva nikdy nezmizí/
...
Breč i navenek, jinak Ti duše ochuraví ...
01.05.2011 20:55:00 | Bambulka