Bok po boku kráčí
Ulicí zcela opuštěnou
Drobnými kapkami,
Deště skrápěnou
Chlapec s dívkou
Bok po boku pomalu kráčí
A siluety jejich
Na mokrých
Kamenných kostkách
Matně se odrážejí,
A v jedno tělo splývají …
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (6)