co chtít víc
...
co chtít víc než lásku?
a kterou z nich?
tu první, druhou, třetí?
Chtít jednu nebo všechny tři?
Najednou byla bych sama bez první,
byla bych bez duše bez druhé
a bez té třetí bych byla bez rozkoše!
...
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
Komentáře (0)