léčba z porouchané lásky
Ťěžký lidský splín, kde původem je klín,
jimž hlava ostře půlená,
myšlenkami drcená,
osobnost rozpolcena.
Zamotaná v síti sraček, zas dostává se do otáček.
Prahnoucí po chvíli klidu!
V leže svíjejíc se toužení... na konečné usmíření.
(se sebou samým)
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Mates.21
Komentáře (1)
Komentujících (1)