Anotace: Báseň ke čtvrtému měsíci co jsme spolu... čtyři měsíce nejsou sice dlouhá doba, ale rozhodně poslední měsíce byli těmi nejkrásnějšími měsíci v mém životě.
ta zamilovanost z toho uplne strika... skvele, preju jen at to vydrzi ;-)
03.05.2011 17:17:00 | Druza
Krásná a milá básenka... také se mi jedno srdce klaní a dneska... hmmm, kdo ví, co bude ještě víc... :o) ST!***
03.05.2011 09:31:00 | NikitaNikaT.
Není důležité jak dlouho,ale s jakou intenzivitou a prožitkem je vztah spojen ....pak nám dá víc než léta,kdy se lidé jen míjí :-)))
Hezké vyznání pro tu ,jež ti chmury zahání a ostatní ať si pláčou nic jim nebrání :-)
03.05.2011 09:20:00 | Sweet KiWi