Prohraná láska
Anotace: Omlouvám se za trošku drsnější řádky,ale i tohle je láska,pocity,život...
Sbírka:
Střípky lásky
Doteky dřív tak něžné teď pálí jak mráz,
vyznání bodá jak rezavý nůž,
ústa jsou džbánem plným jedových slin...
Věrnost je prodejná děvka,
pravdě lež zohyzdila tvář,
z věčné lásky teď už stoupá jen černý dým...
V nose štípe pach slibů,jež začínají hnít,
srdce ozdobil ostnatý drát,
v očích močály promarněných slz...
Zhroucené tělo válí se v zašlapaných vzpomínkách,
je dobojováno,
už není pro co žít...
Přečteno 486x
Tipy 23
Poslední tipující: Trinity666, Mraveneček, Maryje..., Gabrielle, Azure angel, Mbonita, Niky88, Druza, strašidýlko-střapatý, vodnař, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)