láska
Anotace: vše co k ní patří..
Jarní déšť
Prší,voda z nebe padá
po kapce se k zemi skládá.
Déšť nepřestává prší dál,
pořádáme jarní bál.
Prší stále silněji,
déšť se projevil zručněji.
Vím že prší ty to víš
a v tom nečasu mně políbíš.
Prší,voda z nebe padá
po kapce se k zemi skládá.
Mne do lože s láskou ukládá,
mám tě já už navždy ráda!
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)