Kresba s nevyčíslitelnou hodnotou
Jsem malíř s originální paletou.
Barvy se mi rozhodně nepletou.
Místo štětce mám své prsty.
Budu se tě dotýkat, už brzy...
Budu kreslit na tvou nahotu.
Dílo bude mít nevyčíslitelnou hodnotu.
Čokoládou budu na tebe malovat.
Můžeš vše, však nesmíš mě milovat...
Čokoládový déšť nemůžu ti slíbit.
Chvíle se mnou, mohou se ti líbit.
A i když nejsem čaroděj,
můžeme vykouzlit kouzelný děj...
Bez citu, bez jakéhokoli vázání.
Jen tajemstvím zůstaneme svázáni.
Staneme se spojenci proti všemu...
Tak, aby nikdo neublížil stěstí svému...
Přečteno 401x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Haniéčka, ir.is, Satr, Tamara, Gabrielle, Dota Slunská, NikitaNikaT., Niky88, Bambulka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)