Každý umíme něco jiného a tím jsme jedineční a také přitažlivější pro toho, kdo o nás stojí. A můžeme dát cokoliv a vždy to potěší... třeba i kytku lučních květů, tak zdánlivě obyčejnou, ale vždy záleží na okolnosti, která z ní tu neobyčejnost udělá...
05.05.2011 09:35:00 | labuť