k čemu..
Anotace: nepochopení smyslu bytí?
K čemu mi je život,
když nebaví mě žití
k čemu je mi bonbon
když je z něj na poblití.
K čemu mi je bída
když nevím co je skromnost
k čemu je mi láska
když znám jen vlastní hloupost.
k čemu je mi víra
když nevěřím na kouzla
k čemu je mi lítost
když noha už sklouzla.
k čemu je mi touha
když ty jsi v poli mračen
k čemu je mi deštník
když ty jsi dávno zmáčen.
k čemu je mi tenhle
šedivý
bolestivý
svět...
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)