...a ještě učiň slib...
potom šup do peřin.
Hloubka Tvého závěru tam sice není, ale... když já prostě někdy nedokážu odolat (vždyť už mě znáš :-)
11.05.2011 14:58:00 | Šerpík 1
již řada kytic uvitá
postupně uvadaly
jak básně do čítanek
kde byl ten slabý článek
proč neobměkčí skály
slza zbytečně prolitá
bez písní, radovánek
sliby se nekonaly
slov vyschlá koryta
jen touhou přikrytá
a úsměv přiospalý
a nedopitý džbánek
***
Jiří
06.05.2011 21:12:00 | j.c.