Anotace: …jednou kdysi velmi dávno … a sedmnáct mi bylo let…
Severko, jak by tam mohl být ponor, když k žádnému tehdá nedošlo. :oD A invence? Z dálky růže nevoní, bohužel. :-( Ale i tak... ;o)
07.05.2011 22:13:00 | Juan Francesco de Faro
Škoda, že je to tak plitce tematické, mám radši větší ponor a invenci...
07.05.2011 10:22:00 | Severka
je dobře že si nepřestal věřit v lásku...bez ní by bylo na světě pusto :) určitě na tebe někde čeká, tak hodně štěstí!!!! Pěkně napsané :))
06.05.2011 18:25:00 | xoxoxo
Po lásce v srdci prázdná je díra.
Však zůstává nám síla
a nepochybně víra,
že přijde ta pravá víla :-)
06.05.2011 10:45:00 | E.T.Jane