Malou slzu v oku mám... něco mi to trochu připomnělo... víš, dobré přátelství se někdy vyvine v lásku. Bolí, když druhý odmítá, to chápu, možno, že snad... kdybys někdy nebyl k mání, uvědomí si, že jí chybíš, možno, že kdyby kol Tebe byla jiná žena, snad uvědomila by si, zdali cítí víc, než jenom přátelství... hmmm, kdo ví... někdy je to opravdu těžké...
09.05.2011 08:59:00 | NikitaNikaT.
Souhlasím :-) Bylo to vyjádření "zamilovaného sobce". Chce vlastnit, protože prostě jednoduše chce. I když ví, že to je o dvou a že to asi nepůjde..Díky za reakci
09.05.2011 07:27:00 | E.T.Jane