Bludiště
Jsi džbánem živé vody,já mrtvým pramenem
jsi sluneční paprsek,
já ledová královna,
jsi rozkvetlou loukou,já bludným kamenem...
Z poháru rozkoše dáváš mi po kapkách pít,
já chci zůstat schoulená,
jen si tak tiše snít...
Doteky dlaní jak okvětní listky halí můj klín
tělo se v extázy zmítá,
v očích však pálí slzy,srdce zakrývá temný stín...
Zatím,co spokojen usínáš,já do tmy zašeptám"
"Lásko,odpusť,to ON odešel a sebou si všechno vzal"
Má duše je prokletá,
bludištěm vzpomínek toulá se dál....
Přečteno 392x
Tipy 17
Poslední tipující: Tanzania, Azure angel, Giginka, wendy.poezie, CULIKATÁ, Květka Š., Maryje..., labuť, Do Ga, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)