Dříve - později
Anotace: Odpuštění? Možná...později!
Smáli jsme se, milovali, křičeli
a já plakala...
Vše skončilo, zmizelo - dávno.
Nebo možná ještě později,
dřívěji - nevím.
Trápím se, střízlivím, nevěřím,
nelituji, ale nebrala bych nic zpět.
Jsem teď tady a ty tam
každý za sebe - sám!
Jako dříve nebo později.
Neodpustím ti, i když chci
možná později.
Komentáře (0)