Dvě tváře
Anotace: Co skrýva se za úsměvem?
Seschlá růže
Z lásky dar
Cit muže
Polární žár
Slunce, co mění se v noc
Naděje, z níž vzniká bezmoc
Úsměv, jež vyvolý slzy
Když nikdy změní se v brzy
Nekonečno, co uplynulo v okamžení
Coby...kdyby
Společný osud, co najednou není
Sliby...chyby
Vzácný lotus vytrhnut z kořene
Krása uhnívá, květ hyne
Listy se zbytky kůže sedřené
Ničitel přírody zřídkakdy mine
Nahoru dolů, jak na horské dráze
Za chyby platí se draze
Z hlubin moře na hory vrch
Kde čeká nový druh
Komentáře (1)
Komentujících (1)