Svině.. jsem
Anotace: když to nejde tak to nejde
Tvař se jako svině... KŘIČ!!!
Já nemůžu jinak, posílám tě pryč.
Tak neříkej jak jsem milá tvá nejhezčí
a trochu mi to chlapče ulehči.
Mé srdce mě táhne jiným směrem,
tak se přece nepoperem
a zvládneme to jako lidi,
těžko říct kdo víc se stydí.
Nemůžu ti slíbit hory doly
i když mě to moc bolí
Nejde to, já neumím lhát,
tak přestan mě mít rád.
Vím jak bolí tahle slova,
nemůžu jinak a tak znova.
Běž pryč a nechej mě tak
jiným směrem míří můj zrak.
A i když má láska o mě nestojí,
jednou se ta rána zahojí.
Já nemůžu žít s někým ke komu nic necítím,
zaslepena láskou; na tebe nevidím.
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88
Komentáře (0)