..pojď..
Pojď vyválet si lenost těl
kde roste jetel, kontryhel
Do úzké trávy planokvetlé
co orosí se v nočním světle
když nad ní srpek Luny bděl…
°
Pojď kotoulet si ztuhlou šíj
kde stopy nechal Divobij
Do smyček vláken pavučiny
co struktury má nehostinný
však bez rizika těžko žij…
°
Pojď protáhnout si paží měr
kde chutí máme na výběr
Do máků, které s nebem ladí
Do krajiny těl na pozadí
co jako puzzle rozeber…
Přečteno 465x
Tipy 34
Poslední tipující: mkinka, enigman, Špáďa, hatlapatla, Mbonita, hloubavá, la loba, hašlerka, Emmelia, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)