Na Tvých rtech snídám
Anotace: A little morning feeling (Dedicated to A.)
Na Tvých rtech snídám
Na Tvých rtech snídám
kapky ranní rosy
v Tvých vlasech jak v trávě
usínám
Dlaní Tvých dotek
v dlani svý si nosím;
Tolik jsme spolu
-a přece každý sám...
Breakfast on your lips
Drops of dew I have for breakfast
on your lips
In your hair like on the grass
I fall asleep
The touch of your palm I´m keeping
in my hand;
We´re so close together
yet so far away...
Přečteno 702x
Tipy 18
Poslední tipující: Sunny, bez nápadu na přezdívku..., khantengri, jvacl, Matsuyama Tatsuko-chan, zvířenka, René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba, Zlatičko, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)