Někdy to tak prostě bývá, ale výjimečně se zasejkc dva spolu sendou... ST!***
08.05.2011 08:30:00 | NikitaNikaT.
Rozčarování brzy nastalo,
tohle čekali oba pramálo...
Láska je v růžovém závoji
podvedla ve slepém postoji
Co je vstupem do reality,
není pak lepšího cíle,
než nesundat růžové brýle???
07.05.2011 23:09:00 | Veselý Drak