Anotace: myslela jsem, že poslední už byla, a ikdyž jsem si to v duchu "slibovala", nemůžu to dodržet.. a proto ten název. (7.5.2011 23:30)
never say never... jak často to slyším všude kolem... a tohle znám, taky mi to nedalo spát, ale naštěstí, už je to pryč...
12.10.2011 23:42:00 | strašidýlko-střapatý
Přesně řečeno, čas člověka otupí a bolest časem přejde na druhou kolej, ale nikdy nezmizí. Báseň moc krásná ač smutná :-).
S úctou
Azazen
20.06.2011 23:25:00 | Azazen
Toto dílko je hodně citové,líbí.
Zamilované trojúhelníky jsou zvláštní,každý chce,ale nikdo není štastný.Hlavu vzhůru,bude líp.
26.05.2011 20:45:00 | Danger
Velice povedeny dilko, asi ode mne neni zrovna nejlepsi ze komentuju, ale myslim ze jmeno Stanislav neni jen moje, ale vim jak jsi to myslela. Takze palec hore ST
08.05.2011 20:31:00 | Zayo
Čas nehojí ale otupuje takže pak to tolik nebolí ale bolet to nepřestane jen tu bolest přijmeš a pokud potkáš někoho koho budeš milovat tak bolest ustoupí do pozadí...taky to prožívám a stále se tomu divím...
08.05.2011 09:59:00 | la loba